Käyttöehdot

Seuraavat käyttöehdot koskevat kaikkea Pixtudio.com sivun käyttöä ja sillä olevaa materiaalia, palveluita sekä tuotteita jotka sivulla tai sivujen kautta on saatavilla (kollektiivisesti, sivuilla). Sivun omistaa ja sitä hallitsee Pixtudio.com ( ”Pixtudio”). Sivustoa tarjotaan hyväksymällä kaikki käyttöehdot sellaisinaan johon sisältyvät kaikki säännöt, ehdot (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, Pixtudio Yksityisyyden Suoja) ja toimintatavat joita voidaan julkaista ajoittain tällä sivulla Pixtudioin toimesta (kollektiivisesti, ”Sopimus”).

Olkaa hyvä ja lukekaa tämä sopimus huolellisesti ennen kuin menette sivulle tai otatte sen käyttöön. Kun menette mille tahansa tämän sivuston osalle, tulette hyväksymään tämän sopimuksen sisältämät käyttöehdot. Jos ette hyväksy tässä sopimuksessa olevia käyttöehtoja niin ette voi mennä sivulle tai käyttää mitään sen tarjoamista palveluista. Jos tässä sopimuksessa olevat käyttöohjeet hyväksytään, jotka Pixtudio tarjoaa niin hyväksyntä koskee vain näitä käyttöehtoja. Sivuston käyttö sallitaan vain henkilöille jotka ovat vähintään 18 vuoden ikäisiä.

1. Sinun Pixtudio.com tilisi ja sivusto. Jos luot blogin / sivun niin olet vastuussa blogisi ja / tai sivusi turvallisuudesta ja olet myös täysin vastuussa kaikista aktiviteeteista jotka tilin alla ja kautta tapahtuvat sekä myös kaikista toimista jotka suoritetaan blogiin liittyen. Sinun ei pidä luonnehtia tai asettaa blogisi avainsanoja harhaanjohtavasti tai laittomasti, mukaan lukien nimen tai maineen minkäänlainen mustamaalaaminen, ja Pixtudio voi muuttaa tai poistaa mitä tahansa kuvauksia tai avainsanoja joita he pitävät sopimattomina tai jopa laittomina. Teidän vastuulla on ilmoittaa blogin tai tilin luvattomasta käytöstä heti Pixtudioille, tämä lisäksi sinun tulee ilmoittaa myös kaikista muista turvallisuuden loukkauksista. Pixtudio ei ole missään vastuussa sinun toimistasi tai laiminlyönneistäsi, mukaan lukien kaikki vahingot joita on tapahtunut tai voi tapahtua tällaisten toimien tai laiminlyöntien seurauksena.

2. Osallistujien ja tukijoiden vastuu. Jos ylläpidät ja kirjoitat blogia, julkaiset materiaalia sivulla, julkaiset linkkejä sivulla tai teet muuten (tai annat kolmansille osapuolille luvan tehdä) materiaalia tarjolle sivun kautta (mikä tahansa materiaali, “sisältö”) niin olet yksin vastuussa kyseisestä materiaalista tai sen kyseisen materiaalin aiheuttamasta haitasta. Tämä pätee vaikka kyseessä oleva materiaali on tekstiä, grafiikkaa, ääntä tai ohjelmistoja. Kun asetat sivulle materiaalia saataville niin sinä esität ja takaat, että:
a. materiaalin lataaminen, kopiointi ja käyttö ei riko minkään kolmannen osapuolen omistusoikeuksia,mukaan lukien, mutta ei rajoittuen käyttöehdot, patentit, tavaramerkit tai liikesalaisuudet;

b. jos työntekijällä on jonkin asteiset oikeudet tekijänoikeuksiin joita luot niin sinulla pitää olla olla työntekijäsi lupa julkaista tai tehdä saatavaksi materiaalia, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, ohjelmistot, tai saada työntekijäsi luopumaan kaikista oikeuksista kyseiseen materiaaliin;

c. suostut täysin ja totaalisesti kolmansien osapuolien materiaaliin liittyviin lisensseihin ja teet kaikkesi, etä teet kaikkesi jotta onnistuneesti noudatat kaikin tavoin Loppukäyttäjän lisenssisopimuksen ehtoihin;

d. materiaali ei sisällä tai asenna mitään viruksia, matoja, haittaohjelmia, Troijalaisia hevosia tai mitään muita vaarallista, haitallista tai millään tavalla tuhoisaa materiaalia;

e. materiaali ei ole spämmiä, ei ole koneen luoma tai satunnaisesti luotu ja että se ei sisällä mitään epäeettistä tai ei toivotuksi suunnitellun liikenteen ohjaamista kolmansien osapuolien sivuille tai lisää kolmansien osapuolien mainosten hakutuloksia hakukoneissa tai muita laittomuuksia (kuten verkkourkinta) tai johtaa vastaanottajia harhaan mitä tulee materiaalin lähteeseen (kuten kaikenlainen huijaus);

f. materiaali ei ole millään tavalla pornografista, se ei sisällä mitään uhkia tai että se ei yllytä ihmisiä väkivaltaan toisia kohtaan tai kohteita kohtaan, ja että se ei loukkaa kenenkään oikeuksia tai oikeutta yksityisyyteen;

g. blogiasi ei tulla mainostamaan minkään ei toivotun sähköisen viestin, kuten spämmi linkkien toimesta uutisryhmissä, sähköposti listoissa, blogeissa ja muiden henkilöiden tai ryhmien sivuissa, ja että sitä ei promotoida millään vastaavilla ei toivotuilla tavoilla;
h. blogisi ei ole nimetty millään tavalla, joka voisi millään tavalla johtaa lukijoitasi harhaan ja luulemaan, että olet joku muu henkilö tai yritys. Esimerkiksi, blogin URL tai nimi ei ole muun henkilön kuin sinun nimi tai sen nimi ei ole muu kuin yrityksesi nimi;

i. jos sinulla on materiaalia, johon tulee kuuluumaan tietokoneen koodia, että se on luokiteltu kategorioihin ja / tai kuvattuun tyyppiin, luonteeseen, käyttöön ja materiaalin vaikutukseen jota niiltä vaaditaan Pixtudioin tai muiden toimesta.

j. Kun lähetät materiaalia Pixtudioille sivustoosi laitettavaksi niin annat Pixtudioille yhden rojalti vapaan, ei-yksinomaisen lisenssin monistaa, muokata, sovittaa ja julkaista materiaalia vain kun sen tavoitteena sinun blogisi näyttäminen, levittäminen ja promotoiminen kaikkialla maailmassa. Jos poistat jotain materiaalia niin Pixtudio tulee tekemään kaikkensa, että se tullaan poistamaan netistä, mutta on selvää että välimuisti tai sisällön suositukset on vaikeaa saada välittömästi saataville.

k. Kun ei oteta huomioon esityksiä tai takuita niin Pixtudioilla on lupa (mutta ei ole sidottu), Pixtudio oman harkinnan mukaan (I) kieltää tai poistaa materiaalia joka, Pixtudio oman harkinnan mukaan loukkaa mitään Pixtudio käytäntöjä tai on vaarallista tai kyseenalaista, tai (II) lopettaa tai kieltää sivulle pääsy miltä tahansa henkilöltä tai taholta mistä tahansa syystä ja täysin Pixtudio harkinnan mukaan. Pixtudioilla ei ole mitään velvollisuutta palauttaa mitään rahasummia mistään jo suoritetuista maksuista.

3. Maksu ja Uusiminen.

Yleiset Ehdot.
Valitsemalla tuotteen tai palvelun, suostut maksamaan Pixtudio kuukausittaisen tai vuosittaisen tilauksen ilmoitetut maksun kerta maksulla ja / tai (erillisiä maksuehtoja voi kuulua muihin yhteyksiin). Tilauksen maksu peritään esimaksu periaatteella sinä päivänä kun teet tilauksen promootiosta ja siihen kuuluvat sen palvelun käyttö joko kuukausittaisen tai vuosittaisen tilauksen mukaan jonka olet tehnyt ja joka on ilmoitettu. Maksuissa ei ole minkäänlaista palautusta joten niitä ei voida pyytä maksettavaksi takaisin.

b. Automaattinen uusinta.
Jos et ilmoita Pixtudioillen, että haluat päättää tilauksen, ennen tilausjakson päättymistä niin tilauksesi tullaan uusimaan automaattisesti ja täten annat luvan vuosittaisen tai kuukausittaisen jäsenmaksun perimiseen (sekä verojen perimiseen) käyttäen mitä tahansa luottokorttia tai muuta maksutapaa joka meillä on sinusta tallessa. Päivityksen voidaan peruuttaa koska tahansa esittämällä kirjallinen pyyntö Pixtudioille.

4. Palvelut.

Rekisteröinti; Maksu. Tekemällä tilauksen palvelu tiliin joka lupaa maksaa ylimääräiset kulut ja uusiutuvat maksut Pixtudioille. Mukaan kuuluvat maksut tullaan laskuttamaan kun palvelusi on alkanut ja etukäteen näiden palveluiden käyttämisestä. Pixtudio varaa kaikki oikeudet muuttaa maksuehtoja ja maksujen summia kolmenkymmenen (30) päivän kirjallisella ilmoituksella. Voit lopettaa palvelun milloin tahansa kun annat kolmenkymmenen (30) päivän kirjallisen ilmoituksen Pixtudioille.
b. Tuki Palvelu. Jos palveluusi kuuluu ensisijainen pääsy tukipalveluun sähköpostilla. ”Tukipalvelu sähköpostilla” tarkoittaa mahdollisuutta pyytää teknisen tuen apua koska tahansa (Pixtudio koettaa vastata aina kun se on mahdollista yhden arkipäivän kuluessa) mitä tulee VIP palveluihin. ”Ensisijaisuus” tarkoittaa, että asiakaspalvelu antaa etusijan normaali käyttäjiin nähden jotka käyttävät perus palvelumaksua tai Pixtudio.com sivun ilmaisia palveluita. Kaikki tuki tarjotaan Pixtudio vakiopalvelu käytäntöjen, toimitapojen ja politiikan mukaisesti.

5. Sivuston vieraiden vastuu. Pixtudio ei ole lukenut, eikä voi lukea kaikkea materiaalia, kuten tietokone ohjelmia, sivustolla ja ei siksi voi olla vastuussa materiaalin sisällöstä, käytöstä tai vaikutuksista. Hallinnoimalla sivustoa, Pixtudio ei edusta tai ei esitä, että se tukee julkaisematonta materiaalia tai olevansa se joka uskoo tällaisen materiaalin olevan tarkkaa, hyödyllistä tai vaaratonta. Olet itse vastuussa, että teet tarvittavat toimet jotta suojaat itseäsi ja tietokoneesi järjestelmää viruksilta, madoilta, troijalaisilta hevosilta ja muilta vaarallisilta tai tuhoisilta materiaaleilta. Sivusto voi sisältää materiaalia joka on loukkaavaa, rivoa tai kyseenalaista, sisällössä voi olla myös materiaalia joka sisältää teknisiä epätarkkuuksia, kirjoitusvirheitä ja muita virheitä. Sivusto voi myös sisältää materiaalia joka loukkaa yksityisyyden suojaa tai julkisuutta, tai loukkaa kolmansien osapuolien tekijänoikeuksia ja omistusoikeusilmoituksia, tai voi ladata, kopioida tai käyttää materiaalia jota voi suojata muut käyttöehdot, jotka on ilmoitettu tai ovat ilmoittamatta.

6. Materiaali joka on julkaistu muilla sivuilla. Me emme ole tarkastaneen, ja emme voi tarkistaa kaikkea materiaalia, mukaan lukien tietokone ohjelmia, jotka on julkaistu netissä ja verkkosivuilla joissa on linkki Pixtudio.com sivuun. Pixtudioilla ei ole hallintaa tällaisiin sivuihin ja sivustoihin. Pixtudio ei myöskää ole vastuussa niiden sisällöstä tai käytöstä. Linkittämällä sivun tai muun Pixtudio sivulle, Pixtudio ei väitä tai esitä, että se tukee tällaisia lähteitä tai sivustoja. Olet itse vastuussa, että teet tarvittavat toimet jotta suojaat itseäsi ja tietokoneesi järjestelmää viruksilta, madoilta, troijalaisilta hevosilta ja muilta vaarallisilta tai tuhoisilta materiaaleilta. Pixtudio sanoutuu irti kaikesta vastuusta vahinkoihin jotka voivat tulla kun käytetään lähteitä ja sivustoja joka ei ole Pixtudio.
7. Tekijänoikeusrikkomus ja DMCA käytäntö. Koska Pixtudio pyytää muita kunnioittamaan sen tekijänoikeuksia niin se kunnioittaa myös muiden tekijänoikeuksia. Jos uskot, että materiaali joka on tai on linkitetty Pixtudio.com sivulle rikkoo sinun tekijänoikeuksiasi niin me kehotamme sinua ilmoittamaan Pixtudioille ”DMCA” Käytännön mukaisesti. Pixtudio vastaa kaikkiin tällaisiin ilmoituksiin, mukaan lukien pyynnön mukaan poistamalla loukkaavan materiaalin tai poistamalla kaikki linkit jotka johtavat loukkaavaan materiaaliin. Pixtudio peruu vierailijan pääsy ja sivuston käytön jos, oikeiden olosuhteiden mukaan, vieraan huomataan loukkaavan tekijänoikeuksia tai Pixtudioin tai muiden oikeuksia. Tällaisen lopetuksen tapauksessa, Pixtudioin ei tarvitse palauttaa mitään rahasummia jotka Pixtudioille on maksettu.

8. Tekijänoikeudet. Tämä sopimus ei siirrä Pixtudioilta mitään Pixtudioin tai kolmannen osapuolen käyttöoikeuksia, ja muita oikeuksia, tai omistusta ja sellainen omaisuus säilyy (osapuolien välillä) Pixtudioilla. Pixtudio, Pixtudio.com, Pixtudio.com logo ja muut tavaramerkit, palvelumerkit, grafiikat ja kuvat joita käytetään Pixtudio.com sivun yhteydessä, tai sivu on tavaramerkki tai Pixtudioin Pixtudioin lisensoijien tavaramerkkejä. Muut tavaramerkit palvelumerkit, grafiikat ja kuvat joita käytetään sivuston yhteydessä voivat olla muiden tavaramerkkejä. Sivuston käyttö ei anna sinulle oikeuksia tai lisenssiä kopioida tai käyttää mitään Pixtudioin tai kolmansien osapuolien tavaramerkkejä.

9. Mainokset. Pixtudio varaa oikeuden näyttää mainoksia blogissasi jos et ole ostanut blogia joka on vapaa mainoksista.

10. Nimeäminen. Pixtudio varaa oikeudet näyttää nimeämislinkkejä, kuten ’Blog at Pixtudio.com,’ ja fontin nimeäminen blogin alatunnisteessa tai työkalupalkissa.

11. Yhteistyökumppanien tuotteet. Kun aktivoit yhteistyökumppanin tuotteen (esim. Teeman) joltain kumppaniltamme niin suostut kyseisen yhteistyökumppanin käyttöehtoihin. Voit erottautua heidän käyttöehdoistaan poistamalla yhteistyökumppanin tuotteen käytöstä.

12. Verkkotunnukset. Jos rekisteröit verkkotunnuksen, käytät tai siirrät ennalta rekisteröidyn verkkotunnuksen niin sinä tunnistat ja suostut, että verkkotunnuksen käyttäminen on ICANN käytäntöjen mukaista, mukaan lukien Käyttöoikeudet.

13. Muutokset. Pixtudio varaa oikeudet, täysin oman harkintansa varaisesti, muokata tai vaihtaa minkä tahansa tämän sopimuksen osista. Sinun vastuulla on lukea tämä Sopimus usein jotta olet tietoinen muutoksista. Käytön jatkaminen tai sivulle meno muutosten jälkeen vastaa tehtyjen muutosten hyväksymistä. Pixtudio voi, tulevaisuudessa, tarjota myös uusia palveluita ja / tai ominaisuuksia sivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien julkaisu). Nämä uudet ominaisuudet ja / tai palvelut kuuluvat tämän Sopimuksen Käyttöehtojen piiriin.

14. Irtisanominen. Pixtudio voi irtisanoa sinun pääsysi koko sivulle tai sen osiin koska tahan, syystä tai ilman, ilmoittamalla tai ilmoittamatta, tullen voimaan välittömästi. Jos haluat irtisanoa tämän Sopimuksen tai Pixtudio.com tilisi (jos sinulla sellainen on), voit yksinkertaisesti lopettaa sivuston käytön. Edellä mainitusta poiketen, jos sinulla on tilin maksupalvelu niin tällaisen tilin voi lopettaa vain Pixtudio jos olet rikkonut tät Sopimusta ja rikkomuksen oikaisun puuttuminen kolmenkymmenen (30) päivän kuluttua ilmoituksesta Pixtudioille; edellyttäen, että Pixtudio voi välittömästi lopettaa sivuston osana palvelumme päättymistä. Kaikki tämä sopimuksen osat, joiden tulee selvitä sopimuksen loppumisesta tulevat siitä selviämään, mukaan lukien, ei kuitenkaan rajoittuen, omistuksen säännöstely, vastuuvapauslausekkeet, korvauksen ja vastuun rajoitukset.

15. Vastuuvapautus. Sivustoa tarjotaan ”sellaisenaan”. Pixtudio ja sen alihankkijat ja lisensoijat kiistävät kaikki takuut, nimenomaiset tai hiljaiset, mukaan lukien, ei rajoittuen, kaupalliset takuut, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen ja oikeuksien loukkaamisesta. Ei Pixtudio tai sen alihankkijat tai lisensoijat takaa, että sivustolla ei olisi virheitä tai, että sille pääsy olisi sen takia jatkuvaa tai keskeytymätöntä. Sinä ymmärrät, että lataat, tai hankit sisältöä tai palveluita sivulta oman harkintasi mukaan ja omalla riskillä.

16. Vastuun Rajoitus. Joka tapauksessa Pixtudio, tai sen alihankkijat tai lisensoijat eivät ole vastuussa tästä tai muusta sopimuksesta jos on havaittu huolimattomuutta, vaarantamista tai muita oikeudellisia tai vastaavia: (i) satunnaisia tai välillisiä vahinkoja; ; (Ii) korvaavien tuotteiden tai palveluiden hankintakustannuksista; (Iii) käytön keskeytymisestä tai tietojen menetyksestä tai saastumisesta; tai (iv) mistään summista jotka ovat enemmän kuin maksut jotka Pixtudio maksaa sinulle tämän sopimuksen alla kaksitoista (12) kuukautta enne kannetta. Pixtudio ei ole vastuussa mistään epäonnistumisesta ta viivytyksestä jos se ei ole heidän hallinnassaan. Tätä ei sovelleta siltä osin jos lainsäädäntö kieltää sen.

17. Yleinen edustus ja takuu. Sinä edustat ja takaat, että (i) sivuston käyttö noudattaa tiukasti Pixtudioin Yksityisyyden suojaa tässä sopimuksessa sekä kaikkia lakeja ja säännöksiä (mukaan lukien, ei rajoittuen kaikki lait tai paikalliset säännökset maassasi, kaupungissasi tai muulla hallinnollisella alueella, joka liittyy verkkokäyttäytymiseen tai hyväksyttävään materiaaliin ja siihen kuuluu kaikki teknisen tiedon välitys Yhdysvalloista tai maasta jossa se sijaitsee) (ii) ja, että sivuston käyttö ei riko tai ei käytä hyväkseen kolmansien osapuolien käyttöoikeuksia.

18. Vahingonkorvaus. Käyttäjä sitoutuu korvaamaan ja pitämään Pixtudioin vastuun alihankkijoille ja lisensoijille ja heidän johtajille, toimihenkilöille, työntekijöille ja edustajille kaikkia kanteita ja korvauksia vastaan, mukaan lukien asianajajan palkkiot, jotka johtuvat sinun sivustosi käytöstä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen tämän sopimuksen ehtojen rikkominen.

19. Yleistä. Tämä sopimus muodostaa koko sopimuksen sinun ja Pixtudioin välillä suhteessa aiheeseen liittyen, ja jota voidaan muokata vain kirjallisella muutoksella jonka Pixtudioin valtuutettu edustaja on allekirjoittanut, tai tarkistetulla versiolla jonka Pixtudio on julkaissut. Poikkeuksena voimassaolevaan lakiin, jos sellainen on, tämä sopimus, verkkosivun käyttö ja sinne meneminen on Suomen lakien valvonnassa, lukuun ottamatta sen lainvalintasäännöstä, ja oikea paikka kaikkien riita-asioiden sopimiseen ovat Suomalaiset käräjäoikeudet. Lukuun ottamatta saatavien kieltotuomiota tai kohtuullista korvausta tai kanteita jotka käsittelevät tekijäoikeuksia (jotka voidaan jättää mille tahansa toimivaltaiselle tuomioistuimelle, ilman takuita), kaikki sopimuksesta tulevat riidat pitää suorittaa oikeuslaitoksen Välimiesmenettelyssä ja sovittelu palvelussa kolmen niiden ilmaiseman välimiehen toimesta. Välimieskäsittely suoritetaan Suomen kielellä ja välimieskäsittely voidaan vahvistaa missä tahansa oikeudessa. Voittava osapuoli on oikeutettu korvauksiin ja asianajajan palkkioiden korvaukseen. Jos jotain tämän Sopimuksen osaa pidetään pätemättömänä niin se osa muutetaan heijastamaan osapuolien alkuperäistä tarkoitusta ja loppuosa säilyy täysin lainvoimaisena. Jos jompi kumpi osapuoli luopuu tämän sopimuksen Käyttöehdoista tai rikkoo niitä, joka tapauksessa, ei oikeuta tuleviin käyttöehtojen rikkomiseen. Pixtudio voi siirtää oikeudet tämän sopimuksen alla ehdoitta. Tämä sopimus on sitova molempien osapuolien ja sallittujen oikeudenhaltijoiden etujen mukaisesti.

YKSITYISYYDEN SUOJA:

Pixtudio.com ( ”Pixtudio”) hallinoi Pixtudio.com sivua ja he voivat hallinnoida myös muita verkkosivuja. Kuuluu Pixtudioin tapoihin kunnioittaa sinun yksityisyyttäsi mitä tulee tietoihin joita kerrot sivua käyttäessäsi.
Sivuston vieraat
Kuten useimmat verkkosivujen hallinnoijat, Pixtudio kerää ei-henkilökohtaisia tietoja joita verkkopalvelimet ja selaimet yleensä antavat, kuten selaimen tyyppi, kieli, suositussivu ja jokaisen vierailijan jokaisen pyynnön päivämäärä. Syy miksi Pixtudio kerää ei-henkilökohtaisia tietoja on siksi, että he ymmärtävät kuinka vierailijat käyttävät Pixtudio sivustoa. Silloin tällöin, Pixtudio voi vapauttaa henkilökohtaisia tietoja summassa, esimerkiksi, julkaisemalla raportin sivun käytön trendeistä.
Pixtudio kerää myös mahdollisesti henkilökohtaisia tietoja, kuten IP-osoitteen rekisteröidyiltä käyttäjiltä ja käyttäjiltä jotka jättävät kommentin Pixtudio.com blogiin / sivulle. Pixtudio paljastaa kerätyt IP-osoitteen samoilla ehdoilla kun se käyttää ja kertoo henkilökohtaisia tietoja, kuten alla on kerrottu, poikkeuksena on kommentoijan IP-osoite ja sähköpostiosoite, jotka ovat blogin järjestelmänhallitsijan tiedossa sillä sivulla jossa kommentti on jätetty.

Henkilökohtaisten tietojen käyttö
Määrätyt vierailijat päättävät olla tekemisissä Pixtudio kanssa tavalla jotka vaativat, että Pixtudio kerää henkilökohtaisia tietoja. Tietojen määrä ja tyyppi jota Pixtudio kerää riippuu kanssakäymisen luonteesta. Esimerkiksi, me pyydämme käyttäjänimen tai sähköpostiosoitteen vierailijoilta jotka kirjautuvat Pixtudio.com sivulle. He jotka suorittavat liiketoimintaa Pixtudioin kanssa pyydetään antamaan lisätietoja, kuten henkilökohtaisia tai rahallisia tietoja joita liiketoiminta vaatii. Joka tapauksessa, Pixtudio kerää tällaisia tietoja vain niin paljon kuin on tarpeen tai sopivaa jotta voidaan täyttää vierailijan kanssakäynti Pixtudioin kanssa. Pixtudio ei paljasta muita tietoja kuin alla kerrotaan henkilökohtaisen tunnistuksen osassa. Ja vierailija voi aina kieltäytyä antamasta henkilökohtaisia tietoja, tämä voi estää määrätyt aktiviteetit sivustolla.

Kerätyt tilastotiedot
Pixtudio voi kerätä tilastotietoja vierailijoiden käyttäytymistä heidän sivullaan. Pixtudio voi näyttää nämä tiedot julkisesti tai antaa sen muille. Pixtudio ei kuitenkaan paljasta muita tietoja kuin niitä jotka kerrotaan alla henkilökohtaisen tunnistuksen osiossa.

Määrättyjen henkilökohtaisten tietojen suojaaminen
Pixtudio paljastaa potentiaalisesti henkilökohtaisia tietoja vain niille työntekijöille, alihankkijoille ja yhteistyökumppaneille joiden (i) pitää tietää nämä tiedot voidakseen käsitellä ne Pixtudioin puolesta tai tarjotakseen palveluita jotka on saatavilla Pixtudio sivulla ja, (ii) jotka ovat suostuneet että he eivät paljasta niitä muille. Jotkut näistä työntekijöistä, alihankkijoista ja yhteistyökumppaneista voivat sijaita toisessa maassa; käyttämällä Pixtudio sivustoa, annat luvan siirtää näitä tietoja heille. Pixtudio ei vuokraa tai myy potentiaalisesti henkilökohtaisia ja henkilökohtaisia tietoja kenellekään. Muille kuin työntekijöille, alihankkijoille ja yhteistyökumppaneille, kuten mainittu yllä, Pixtudio paljastaa potentiaalisesti henkilökohtaisia ja henkilökohtaisia tietoja vain haastetta, oikeuden määräystä tai muuta valtion pyyntöä vastaan, tai kun Pixtudio uskoo hyvässä tahdossa, että niiden paljastaminen on välttämätöntä jotta voidaan suojata Pixtudioin, kolmansien osapuolien tai yleistä omaisuutta tai oikeuksia. Jos olet Pixtudio sivun rekisteröitynyt käyttäjä ja olet antanut sähköpostiosoitteesi niin Pixtudio voi välillä lähettää sinulle sähköpostia uusista ominaisuuksista, pyytää palautetta tai vain kertoakseen mitä kuuluu Pixtudioille ja meidän tuotteille. Jos lähetät meille pyynnön (esimerkiksi sähköpostilla tai jollain palautteen anto tavoilla), me varaamme oikeuden sen julkaisuun jotta voimme selvittää tai vastata pyyntöösi tai jos se voi auttaa muita käyttäjiä. Pixtudio käyttää kaikki mahdolliset ja järkevät keinot suojaamaan potentiaalisesti henkilökohtaisia ja henkilökohtaisia tietoja luvatonta käyttöä, käyttöä, muunnosta tai tuhoamista vastaan.

Evästeet
Eväste on tietoketju jonka sivusto tallentaa vierailijan tietokoneelle ja jonka käyttäjän selain antaa sivulle joka kerta kun vierailija palaa sivulle. Pixtudio käyttää evästeitä tunnistamaan ja seuraamaan Pixtudio sivun vieraita ja Pixtudio sivun ja suositeltujen sivujen käyttöä. Pixtudio sivun vieraat jotka eivät suostu evästeiden käyttöön tulee asettaa selaimensa kieltämään evästeiden käyttö ennen kuin he käyttävät Pixtudio sivuja, tämän seurauksena jotkut Pixtudio sivun ominaisuudet eivät toimi kunnolla ilman evästeiden apua.

Liiketoiminnan siirto
Jos Pixtudio, tai kaikki sen omaisuus lunastetaan tai jos epätodennäköinen tapahtuu ja Pixtudio menee konkurssiin niin käyttäjän tiedot ovat yksi omaisuuksista jotka siirretään uudelle omistajalle. Käyttäjä hyväksyy, että tämä voi tapahtua ja että se joka ostaa Pixtudioin voi jatkaa tietojesi käyttöä kuten tässä sopimuksessa on mainittu.

Mainokset
Sivullamme näkyvät mainokset voidaan näyttää käyttäjille mainoskumppanien toimesta, jotka voivat asettaa evästeitä. Nämä mainokset antavat mainospalvelimmille mahdollisuuden tunnistaa tietokoneesen joka kerta kun he lähettävät sinulle online mainoksia, kerätäkseen tietoa sinusta tai muista jotka tietokonetta käyttävät. Nämä tiedot sallivat mainosverkon, muun muassa, näyttää kohdistettuja mainoksia joiden uskotaan kiinnostavan sinua. Tämä yksityisyyden suoja kattaa evästeiden käytön Pixtudioin puolesta ja se ei kata mainostajien evästeiden käyttöä.

Yksityisyyden suojan muutokset
Vaikka useimmat muutokset ovat luultavasti todella pieniä, Pixtudio voi välillä muuttaa yksityisyyden suojaansa, ja niin kuin Pixtudio itse parhaaksi näkee. Pixtudio kehottaa vierailijoita lukemaan tämän sivun usein jotta he huomaavat muutokset yksityisyyden suojassa. Jos sinulla on Pixtudio.com tili niin voit myös saada ilmoituksen näistä muutoksista. Yksityisyyden suojan muutosten jälkeinen käyttö vastaa sinun sitä, että hyväksyt kyseiset muutokset.